ГИ ИЗВЕСТУВА РОДИТЕЛИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ДЕКА НА ДЕН 03.09.2018 г. ЌЕ СЕ ОДРЖИ СВЕЧЕН ПРИЕМ НА ПРВАЧИЊА СО ПОЧЕТОК.  ВО 9:45 ЧАСОТ

 

ДИРЕКТОР

ТОНИ ДИМОВ