ООУ „Браќа Миладиновци“

ООУ „Браќа Миладиновци“ – Скопје

МЕНИ

Категорија: Настани

Be Cool – Be ECO-School!

🌿 Ги прославуваме Еразмус+ деновите во нашето училиште. 🌺 На 14.10.2022 ООУ ,,Браќа Миладиновци”, како дел од проектот Еко училиште, ги презентираше своите резултати и

Читај повеќе...