ООУ „Браќа Миладиновци“

ООУ „Браќа Миладиновци“ – Скопје

МЕНИ

По повод патрониот празник се одржа акција за дарување крв

По повод патрониот празник на ООУ ,,Браќа Миладиновци” Општина Аеродром, Скопје на 31.3.2023 се одржа акција за дарување крв во соработка со Црвен Крст❤️