ООУ „Браќа Миладиновци“

ООУ „Браќа Миладиновци“ – Скопје

МЕНИ

Додатна и дополнителна настава, одделенска настава

Одделенска настава за Прво-полугодие 2022 2023 год

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Одделенска настава за Второ-полугодие 2022 2023 год

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

 

Распоред за додатна и дополнителна настава второ полугодие во VI одделение

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

 

Распоред додатна и дополнителна настава второ полугодие во VII одд

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

 

Распоред за додатна и дополнителна настава второ полугодие во VIII одд.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

 

Распоред додатна и дополнителна настава второ полугодие во IX одд.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download