ООУ „Браќа Миладиновци“

ООУ „Браќа Миладиновци“ – Скопје

МЕНИ

Одделенска настава

Координатор за PYP програмата​

Никола Оџаков

Наставник по Англиски јазик

Natasa_Taleska-200x300

Наташа Талеска

даниела

Даниела Јаневска

Aneta Velkovska

Анета Велковска

Драгана Николова

Љубица Томовска

Марина Мицевска

Lidija_Denkovska-200x300

Лидија Денковска

Симона Копанова

Сашка Вукелиќ

Гордана Ристовска

Наталија Чаловска-Арсовска

асдасд

Елена Јанкуловска

Ива Наковска-Качуркова

viber_image_2020-09-29_21-44-43

Наташа Илиевска - Бошковиќ

Снежана Стојчевски

Анета Трифуновска

Евгенија Главинова

Марика Станковска

Наталија Ралповска

Маја Здравковска

Маја Глигоровска

Ангелина Краљевска

Елена Илиевска

Bozidar_Mishikj-200x300

Божидар Мишиќ

Жаклина Ристовска